Esoterisk Astrologi ved Holger Stavnsbjerg

 

Bøger

 

Bestil bøger på siden HER

Maria Magdalenes Horoskop

Forlaget Alcyone, 2022. Pris 250 kr.


 

Da Holger Stavnsbjerg i februar 2020 var ved at lægge sidste hånd på udgivelsen af ”Astrologi og Kærlighed”, blev han kontaktet af Maria Magdalene, som spurgte, om han ville lægge hendes horoskop samt hendes og Jesus relationshoroskop. Hun gav ham sine astrologiske data og sagde, at hun havde Ascendanten i Fiskene.
I bogen opstilles desuden Janne d’Arcs og Teresa af Avilas horoskop, idet disse store helgener anses for at være to af Maria Magdalenes senere europæiske inkarnationer.
Der lægges desuden relationshoroskoper mellem Johannes Kepler og Tycho Brahe samt Peter den Store og hans søn Alexei

   

Astrologi og Kærlighed

Forlaget Alcyone, 2020. Pris 250 kr.


 

I bogen ”Det progressive Horoskop” blev det bevist, at den atmiske planet i 80 % af tilfældene var aktiveret ved en konjunktion til en radixplanet eller en hovedakse, når 100 berømte personer eller disciple sammen påbegyndte deres tjenestearbejde.  Af disse grunde har jeg i denne bog valgt at undersøge, om der også er en signifikant overvægt af atmiske planetkonjunktioner i 200 berømte personers relationshoroskoper, da de første gang mødes eller indledte deres samarbejde.

   

The Spiritual Intelligence Test

Forlaget Alcyone, 2019. Price 50$.

 

The English version of the test that can show you where you are on the Spiritual Path of Initiation.

Please use the email on the contact page to order it.

   

Den Spirituelle Intelligenstest

Forlaget Alcyone, 2017. Pris 300 kr.


 

Denne spirituelle intelligenstest tager udgangspunkt i læren om reinkarnation. Man kan dog godt udfylde den uden at tro på hverken Gud, et liv i det hinsides, karma eller reinkarnation.

Den almindelige sunde fornuft er baseret på sanserne og den fysiske verden i modsætning til intuitionen, der er en mystisk viden eller vished, som spontant kommer til os fra sjælen eller det ubevidste.
Intelligens forstås her som venstre hjernehalvdels logiske tænkning og analyse, der for det meste er baseret på objektive facts, mens spirituel erkendelse er intuition, som mere virker igennem højre hjernehalvdel.
Vi vil derfor definere spirituel intelligens som den syntese af logik og intuition, der opstår når højre og venstre hjernehalvdel arbejder kreativt sammen.

Hvor meget spirituel intelligens man har, afhænger af graden af sjælskontakt og antallet af inkarnationer, som hænger sammen med, hvor man befinder sig på den åndelige udviklingsvej. Der er vist ikke mange, som er i tvivl om, at Buddha og Kristus har udviklet mere åndelig intelligens end os almindelige mennesker.
Da graden af åndelig udvikling er ligefrem proportional med den spirituelle intelligens, kan man måle denne, hvis man kan bestemme, hvor omtrent på udviklingsvejen man befinder sig.

   

GruppeAstrologi

Forlaget Alcyone, 2017. Pris 250 kr.


 

Holger Stavnsbjergs 12. bog ”Gruppeastrologi” er en videreudvikling af ”Menneskehedens Astrologi” fra 1998, som var hans anden bog om mundan astrologi. Her viste et grundigt forsningsprojekt, at hundredeårshoroskoper fungerede overbevisende fra år 1600 til i dag.

I ”Gruppeastrologi” demonstreres det yderligere, at tiårshoroskoper ex fra 1900-tallet også afspejler menneskehedens historie, hvor både hundredeårs- og tiårshoroskoper fungerer som historiens matematik, som også kan bruges til fremtidsforskning.

I 6 kapitler om Teosofiens, Danmarks, Brasiliens, Ruslands og Fodbold WM’s og Terrorismens Astrologi tyder Holger Stavnsbjerg disse enheders horoskoper og gennemgår deres astrologiske historie.

Gennem tydningen af hundrede- og tiårshoroskoperne samt de ovenfornævnte 6 kapitler, må det konkluderes, at det er lykkes for Holger Stavnsbsbjerg at bevise, at de nationale begivenheder, der afspejles i disse horoskoper, meningsfuldt falder sammen med de stråler og stjernetegn, som den teosofiske forfatterinde Alice Bailey meddeler er gældende for verdens førende nationer.

   

The Astrology of Mankind

Visdomsforlaget, 2013. Pris 250 kr.

Kan købes som E-Bog på Amazon: Her.


 

Holger Stavnsbjergs The Astrology of Mankind" er nu udkommet på engelsk som Kindle e-bog på Amazon.com og er tilgængelig på iTunes fra marts 2014.

Holger Stavnsbjerg har i "The Astrology of Mankind" gennemført et stort forskningsprojekt, der viser at hundredeårshoroskoper fungerer overbevisende og meningsfyldt falder sammen med de stråler og stjernetegn, der er gældende for verdens førende nationer.

  The Astrology of Mankind - Holger Stavnsbjerg

Anmeldelser:

Holger Stavnsbjerg er i forvejen kendt og respekteret for sine tidligere udgivelser, der ligger på et sjældent set højt niveau. Denne bog er ingen undtagelse - jeg vil gå så langt som til at kalde den for Holger Stavnsbjergs mesterstykke.
Hanne Meeri Kofoed Vega nr. 1.

Hans jordnære fremstilling av de faktiske forhold kombineret med en skarp evne til å se sammenhænge gjør boken til et meget verdifuldt bidrag. Norsk Astrologisk Forum nr. 1 2014.

Holger Stavnsbjerg is well-known and respected for his previous evaluated books, which offer the reader an inspiring and profound experience for the subject. This book is no exception. I certainly want to call this book the masterpiece of Holger Stavnsbjerg.
The book itself is divided into chapters, each covering one of the last five centuries, seen in the light of the hundred Years charts and the prophecies of Alice Bailey. That Stavnsbjerg is Cand. Phil. in history brings a lively and exciting examination of the historical events of each century. That itself makes the book worth while reading. Furthermore the book contains Stavnsbjergs intelligent explanation of the esoteric, astrological and metaphysical angles of these events.
As a Danish astrologer I am proud that a small country like Denmark has fostered skilful astrologers and researchers like Holger Stavnsbjerg and that it is also now possible to publish e-books to the whole world at a level as highly professional as this publication.
I give 'The Astrology of Mankind' my warmest recommendations.
Hanne Meeri Kofoed editor of VEGA - members monthly of The Association of Astrologers in Denmark


Det Progressive Horoskop Videnskaben om Skæbne

Forlaget Alcyone, 2010. Pris 250 kr.

Kan også købes som E-Bog på Visdomsforlaget: www.visdomsforlaget.no.


 

Det Progressive Horoskop Videnskaben om Skæbne er et forskningsprojekt, der ved hjælp af en statistisk undersøgelse viser, at den atmiske planet i over 80 % af tilfældene var aktiveret ved en konjunktion, da 125 berømte disciple og indviede fandt deres skæbnebestemte tjenestearbejde for menneskeheden.

  Det Progressive Horoskop - Holger Stavnsbjerg

Anmeldelse:

Dansk astrologi har her fået noget så sjældent som en rapport fra et esoterisk astrologisk forskningsprojekt, hvor Stavnsbjergs akademiske baggrund som cand. phil. tydeligt kommer ham til gode. Altså et klassisk gennemført, grundigt og imponerende arbejde, der bryder ny jord. Stavnsbjergs netop udgivne storværk vil uden tvivl blive stående som reference for esoteriske astrologistuderende i mange år frem.
Claus Houlberg, Horoskopet Marts 2011


Jesus Horoskop og Kristendommens Astrologi

Forlaget Alcyone, 2008. Pris 250 kr.

Kan også købes som E-Bog på Visdomsforlaget: www.visdomsforlaget.no.


 

Ud fra informationerne i Alice Baileys værker har Holger Stavnsbjerg opstillet Jesus horoskop, som også overbevisende kaster lys over de vigtigste begivenheder i kristendommens snart 2000-årige historie. Desuden opstilles for første gang horoskoperne for Islam, Korstogene, Tempelherreordenen, Inkvisitionen, Folkekirken og for Akbar den Store, der var en inkarnation af mester Morya.

Holger Stavnsbjerg har med dette pionærværk og forskningsprojekt ydet et vigtigt bidrag til at udvikle en ny syntese mellem religionshistorie og astrologi.

  Jesus Horoskop og Kristendommens Astrologi - Holger Stavnsbjerg

Indvielsernes Astrologi

Forlaget Alcyone, 2007. Pris 250 kr.

Kan også købes som E-Bog på Visdomsforlaget: www.visdomsforlaget.no.


 

Holger Stavnsbjerg har med "Indvielsernes Astrologi" udviklet en helt ny gren inden for astrologien, vi kalder indvielserne og deres astrologi. Bogen kan være en hjælp til at finde ud af, hvilken af de fem store indvielser man står over for, gennemgår eller har repeteret, idet alle mennesker står over for en indvielse

 

Discipelskabets Astrologi

Forlaget Alcyone, 181 sider. Pris: 250 kr


 

I sin femte bog "Discipelskabets Astrologi" sammenfatter Holger Stavnsbjerg hele den esoteriske astrologis grundstruktur, som den er præsenteret i Alice Baileys banebrydende værk "Esoterisk Astrologi".

Læseren præsenteres blandt andet for de teorier, der ligger bag opstillingen af sjælshoroskopet, som esoteriske astrologer en dag vil blive inspireret til at kunne lægge. Der er desuden lagt megen vægt på den praktiske anvendelse af de nye astrologiske principper, som læseren får mulighed for umiddelbart at afprøve på sit eget horoskop.

Holger Stavnsbjerg har med "Discipelskabets Astrologi" ydet endnu et stort bidrag til etableringen af den nye tidsalders åndelige astrologi.

Anmeldelser:

Stavnsbjerg er de senere år blevet en af vore flittigste astrologiske forfattere nogensinde. Det foreliggende værk virker tilmed som den mest afklarede af hans efterhånden mange bøger. Teksten bliver i forordet præsenteret som en lærebog, men det er nok at skyde over målet, for læseren lærer næppe at lægge esoteriske horoskoper med denne bog i hånden.
Man får derimod beskrivelser, citater (mange) og uvante begreber præsenteret på en overskuelig måde. Man får en ordnet og systematiseret gennemgang af den esoteriske astrologi til undervisningsbrug i måske navnlig teosofisk regi. Bogen vil derimod næppe appellere til almindelige astrologer, uden de har et vist forkendskab til teosofisk sprogbrug og tankesæt. Til gengæld har de her fået en god introduktion og følgesvend, hvis de har fået mod på at bide skeer med 'Esoterisk astrologi', Alice A. Baileys berømte mammutværk.
Stavnsbjergs bog er forsynet med ordforklaring og gode illustrationer og forfatteren har åbenlyst en stor viden om sit emne. Tydningsmæssigt er bogen rundhåndet forsynet med eksempler til at blive klog af. Man mærker desuden som læser, at Stavnsbjerg har stor undervisningserfaring og fortællelyst, samt at han har evnen at trække essenser ud af et uhyre komplekst stof fra mange kilder. Imponerende arbejde.
Claus Houlberg


Kompendium for Astrologistuderende

Forlaget Alcyone, 1997 - 2. udgave 2006, 167 sider. Pris 250 kr.


 

Denne meget solgte og anmelderroste grundbog i klassisk astrologi rummer alt det, der er nødvendigt for at kunne arbejde seriøst med astrologi både som amatør og professionel. Ud over meget fyldige og psykologisk orienterede beskrivelser af planeter, tegn, huse og aspekter indeholder bogen afsnit om måneknuderne, lykkepunktet, retrograde planeter og planterenes og husenes betydning i mundan astrologi, der kun sjældent findes i andre lærebøger.

Anmeldelser:

Bogen anbefales på det varmeste.
Astrologisk Forum nr 1, 1998.

Hvis man har ledt efter bogen i klassisk astrologi, kan man indstille sin søgen, for her er den.
Teosofia nr 9, 1999.


Astrologiske Digte

Forlaget Alcyone, 2006.. Pris: 150 kr.


 

Da jeg under en flytning tilfældigt fandt disse ungdomsdigte, bemærkede jeg, at de var fulde af astrologiske referencer, som kunne være en forudsigelse om mit senere arbejde som astrolog. Derfor besluttede jeg at udgive dem under titlen: ”Astrologiske Digte” i 1995, da Pluto gik ind i Skytten. Disse digte er meget inspireret af 1800-tallets romantik og udgjorde en lang sammenhængende rejse til dødsriget og himlen, som er evige udtryk for menneskets evne til at dø og genføde sig selv.


Menneskehedens Astrologi

Forlaget Alcyone, 1998, 196 sider.

BOGEN ER UDGÅET!

 

"Menneskehedens Astrologi" er et stort forskningsprojekt, der viser, at hundredeårshoroskoper fungerer overbevisende for den del af menneskeheden, der anvender den vestlige verdens kronologi.

I bogen vises det, at de nationale begivenheder, der afspejles i hundredeårshoroskoperne, meningsfuldt falder sammen med de stråler og stjernetegn, den teosofiske forfatter Alice Bailey har meddelt for verdens førende nationer.

Gennem arbejdet med esoterisk astrologi og de 7 stråler vises det, hvordan vi kan forstå fortiden og nutiden på en meget dybere måde end tidligere, hvorigennem der samtidig skabes overraskende nye synteser mellem astrologi og historie. Forfatteren demonsterer et stort overblik, en omfattende viden samt en sjælden pædagogisk sans hvorved ofte komplicerede sammenhænge præsenteres på en letforståelig måde.

Bogens første kapitler indeholder en letlæst, spændende og farverig gennemgang af de sidste 500 års historie i relation til hundredeårshoroskoperne, som uden tvivl vil interessere mange ved overgangen til det nye årtusinde. Ved at kombinere Alice Baileys profetier med horoskopet for år 2000, som også er et 1000-års horoskop, bliver man i bogens sidste kapitel præsenteret for alt det nye og ofte meget positive, der vil ske i Vandmandens tidsalder.

Anmeldelser:

Holger Stavnsbjerg er i forvejen kendt og respekteret for sine tidligere udgivelser, der ligger på et sjældent set højt niveau. Denne bog er ingen undtagelse - jeg vil gå så langt som til at kalde den for Holger Stavnsbjergs mesterstykke.
Vega nr 1, 1999.

Hans jordnære fremstilling av de faktiske forhold kombineret med en skarp evne til å se sammenhænge gjør boken til et meget verdifuldt bidrag. Astrologisk Forum nr 1, 1999.

... helt uundværlig for alle, der seriøst studerer esoterisk astrologi.
Teosofia nr 8, 1999.


De 7 Stråler og personlighedens udvikling

Et kompendium baseret på "Tapestry of the Gods" af Michael D. Robbins

Lars O. Steffensen og Holger Stavnsbjerg

Forlaget Alcyone, 1994, 136 sider. Pris: 250 kr.


 

I følge den tibetanske mester Djwhal Khul, vil videnskaben om de 7 stråler danne fundamentet i den nye esoteriske psykologi, healing og astrologi i Vandbærerens tidsalder.

Denne bog er en kortfattet sammenfatning af den amerikanske esoteriker Michael Robbins 1000 siders afhandling om de 7 stråler: ”Tapestry of The Gods”. Dette pionerværk imødekommer et stort behov for en videnskabelig beskrivelse af forholdet mellem sjæl og personlighed, som kan hjælpe højtudviklede mennesker og verdens aspiranter til at finde deres tjenestearbejde på discipelskabets vej.


Single/EP: Walking the Path

Findes på iTunes

 

Single/EP: Walking the Path.

Gå til iTunes: HER