Esoterisk Astrologi ved Holger Stavnsbjerg

 

Konsultationer

Konsultationer gives individuelt såvel som for par, som klarlægger karmiske udfordringer, ressourcer og fremtidige udviklingsmuligheder.

Tydningen tager udgangspunkt i den esoteriske astrologi, som behandler spørgsmålet om sjælens mål med denne og fremtidige inkarnationer og det umiddelbart næste trin i udviklingen.

Konsultationen indbefatter en grundig korrektion af fødselshoroskopet og kan eventuelt suppleres med en stråletest. Man kan mødes til en samtale, der optages på CD eller få tilsendt en CD med mulighed for en efterfølgende telefonkonsultation.

Konsultationen kan også foregå via Skype!

Vedrørende korrektion af dit horoskop

Da fødselstidspunktet sjældent er helt korrekt - og da dette er særdeles vigtigt at kende nøjagtigt, når man skal opstille et horoskop - har astrologer udviklet en teknik, man kalder korrektion, som gør det muligt at finde frem til det helt nøjagtige fødselstidspunkt.
For at bestemme graden på det opadstigende tegn i fødselsøjeblikket, kaldet Ascendanten, helt præcist, skal der bruges 2 til 3 begivenheder for hvert årti, der har indledt nye livsafsnit, der har haft stor betydning for dig. Det kan f.eks. være påbegyndelse/afslutning af folkeskolen eller andre uddannelser, jobskift, flytninger, giftemål eller skilsmisser, dødsfald eller fødsler i barndomsfamilien eller den nuværende familie, udlandsrejser, åndelige kriser eller åbenbaringer. Skriv et, to eller flere stikord ved hver begivenhed, som afspejler hvordan du har oplevet den. F.eks. langtrukken/smertefuld/kaotisk, let/sjov/dejlig, pludselig, voldsom, krisebetonet o.s.v.
Det er vigtigt at du opgiver dato, måned eller årstid for hændelsen. Hvis du ikke kan huske hvornår den har fundet sted kan du blot opgive selve året.

Esoterisk Horoskoptyding og Stråletest

En esoterisk horoskoptydning kan sammen med en stråletest vise sjælens hensigt med dit liv og det næste trin på din udviklingsvej.

Den Spirituelle Intelligenstest

Den Spirituelle Intelligenstest eller SIT-Testen kan vise, hvor du befinder dig på indvielsesvejen.

For astrologisk rådgivning venligst udfyld skemaet:

NB: Tydning af fødselshoroskopet sammen med et fremtidshorskop koster 2000 kr.


Bestilling

  Vælg Individuel konsultation: kr. 1500,-
For par: kr. 2200,-
Fremtidshoroskop: kr. 1500,-
Stråletest: kr. 1000,-. Stråletest sammen med Spirituel Intelligenstest koster 1200 kr.
Spirituel Intelligenstest: kr. 300,-.
* E-mail adresse:
* Navn:
* Adresse:
* Postnr: * By:
* Telefon:
  Fødselsdata:
Felter markeret med (*) skal udfyldes!


Henvendelse mm.

Gå til kontaktsiden her: Kontakt

Bankkonto

Nordea
reg. nr.: 1971; kontonr.: 0745884067
IBAN-nummer og SWIFT adresse:
IBAN: DK3020000745884067
SWIFT:NDEADKKK